" Hvert år blir folk i Norge syke, og til og med dør av sykdommer som kunne vært forebygget med vaksiner. Dette ville vi gjøre noe med! "

Vår historie

Flokki startet som en enkel idé på en hyttetur. Ingrid, vår grunnlegger, satt sammen med gründer-brødrene Arne og Lars Haakon Søraas. Arne, som er legespesialist innen infeksjonsmedisin, delte sin bekymring rundt den lave vaksinedekningen i Norge. Vi ble enige om at det var behov for å gjøre informasjon om vaksinebehov så personlig og brukervennlig som mulig. Sammen med landets ledende vaksineekspertise lanserte vi "vaksinesjekken".

Flokki forenkler hele vaksinasjonsprosessen ved å informere, anbefale og fasilitere vaksinasjonen, alt på samme sted i en digital løsning. Vi har også utviklet produktet Flokki Alltid Trygg (les mer) som et svar på vaksinasjonsprogrammet for voksne og baserer seg på anbefalingene fra FHI (les mer).

Vårt mål

Vi tror at informerte valg fører til bedre helse. Med Flokki ønsker vi å gi hver enkelt person i Norge makt over sin egen helse ved å tilby enkel tilgang til vaksineinformasjon. Vår misjon er å bidra til økt vaksinasjonsdekning og bedre folkehelse i Norge.

Møt teamet bak Flokki

Nina Nordbø Flokki UX Designer & Frontend UtviklerArtiom Gutsu Flokki Fullstack UtviklerDidrik Martens Flokki CEO