" Hvert år blir folk i Norge syke, og til og med dør av sykdommer som kunne vært forebygget med vaksiner. Dette ville vi gjøre noe med! "

Vår historie

Flokki startet som en enkel idé på en hyttetur. Ingrid, vår grunnlegger, satt sammen med gründer-brødrene Arne og Lars Haakon Søraas. Arne, som er legespesialist innen infeksjonsmedisin, delte sin bekymring rundt den lave vaksinedekningen i Norge. Vi ble enige om at det var behov for å gjøre informasjon om vaksinebehov så personlig og brukervennlig som mulig. Sammen med landets ledende vaksineekspertise lanserte vi "vaksinesjekken".

Flokki har nå vokst til å bli landets første og eneste helhetlige løsning for vaksinasjon. Vi forenkler hele vaksinasjonsprosessen ved å informere, anbefale og fasilitere vaksinasjonen, alt på samme sted.

Vårt mål

Vi tror at informerte valg fører til bedre helse. Med Flokki ønsker vi å gi hver enkelt person i Norge makt over sin egen helse ved å tilby enkel tilgang til vaksineinformasjon. Vår misjon er å bidra til økt vaksinasjonsdekning og bedre folkehelse i Norge.

Møt teamet bak flokki

Arne Lund Søraas Flokki CMO & Co-founder Sverre Sundsdal Flokki CTONina Nordbø Flokki UX Designer & Frontend UtviklerArtiom Gutsu Flokki Fullstack UtviklerIngrid Kimmestad Flokki CEO & Founder